ANNE SEMONIN

Kada zaronimo u svet premium nege kože, jedno ime se izdvaja - Anne Semonin. Ovaj brend nosi sa sobom nasleđe i predanost beskompromisnom kvalitetu i luksuzu, pružajući iskustvo nege koje prevazilazi očekivanja.

Anne Semonin ne nudi samo proizvode i tretmane za negu kože - ona nudi umetnost prilagođenu vama, jedinstveni trenutak posvećen isključivo Vašem blagostanju.

Sa timom stručnjaka iz različitih oblasti, svaka formula Anne Semonin proizvoda se razvija sa dubokim razumevanjem kako koža funkcioniše i kako se različiti sastojci međusobno dopunjuju. To znači da ne samo da ćete osetiti razliku, već ćete je i videti. Vaša koža će zračiti blistavim sjajem, a osećaj luksuza će vas pratiti tokom celog procesa nege, kao i satima nakon nege.

 

Pridružite nam se na spektakularnom putovanju kroz svet lepote, nege i sjaja na našem prestižnom SAJMU LEPOTE. Očekuje vas nezaboravan vikend posvećen istraživanju najnovijih trendova, otkrivanju tajni besprekorne kože i uživanju u neodoljivim proizvodima.

PRVI IN HOUSE SAJAM LEPOTE

Oktobar je doneo neverovatan dar svim zaljubljenicima u lepotu i negu u Srbiji. Na dugo iščekivanom prvom nezavisnom sajmu lepote, nege i anti-ageing-a, entuzijasti su se okupili kako bi otkrili najnovije trendove, tajne, proizvode i aparate koji će oblikovati budućnost nege kože i lepote.

Sajam će biti održan u spektakularnom prostoru Hollywood Beauty Line, na adresi Kruševačka 10A, gde će se predstavnici različitih brendova, iskusni edukatori, kolege iz branše i svi ljubitelji lepote i nege sastati kako bi podelili svoju strast prema očuvanju i poboljšanju prirodne lepote.

Jedna od najuzbudljivijih tačaka ovog sajma svakako će biti prisustvo prestižnog brenda ANNE SEMONIN. Sa svojom dugogodišnjom tradicijom pružanja luksuznih proizvoda za negu kože, Anne Semonin donosi svetu lepote nešto posebno. Proizvodi, koji se s ljubavlju stvaraju od pažljivo odabranih prirodnih sastojaka, postali su sinonim za vrhunsku negu koja se prilagođava potrebama svakog pojedinca. 

 

PEČAT DUGOTRAJNE LEPOTE – ANNE SEMONIN

Posetioci ovog eskluzivnog sajma imaće priliku da se upuste u avanturu istraživanja proizvoda ANNE SEMONIN, da se konsultuju sa stručnjacima iz Anne Semonin tima i da saznaju više o tajnama besprekorne kože. Posebno će biti uzbudljiva radionica na kojoj će se koristili Anne Semonin proizvodi, pružajući posetiocima priliku da dožive luksuznu negu na licu mesta.

Ono što Anne Semonin čini posebnom je suptilnost. Njihova posvećenost personalnoj nezi nije agresivna niti nametljiva. Umesto toga, ona je kao tihi šapat luksuza koji dolazi iz dubine prirode. Njihovi proizvodi i tretmani su pažljivo odabrani da se spoje sa vašom kožom, prateći njen prirodni ritam i ističući njenu prirodnu lepotu.

 

FRANCUSKA LEPOTA JE VIŠE OD ESTETSKOG IZGLEDA

Tokom dva dana sajma, posetiocima će biti pružene izuzetne prilike -  određeni popusti na proizvode Anne Semonin i mogućnost da ovi dragoceni proizvodi nađu svoj put do njihovih kuća. Svaki gost imaće priliku da se inspiriše, nauči nove stvari i poveže sa stručnjacima i istomišljenicima. Ovaj sajam nije samo događaj, već prilika da se zajedno proslavi ljubav prema lepoti i nezi.

Prvi nezavisni sajam lepote u Srbiji ostavlja nas s nadom da će budućnost nege kože i lepote biti svetlija nego ikada pre. Ovo je prilika za  sve nas da se povežemo, naučimo, i podelimo svoju strast, a prisustvo brenda Anne Semonin dodaje notu luksuza i ekskluzivnosti ovom spektakularnom događaju.

Datum: 07. i 08. Oktobar

Vreme: 10AM - 7PM

📍 Lokacija: Hollywood Beauty Line, Kruševačka 10A

🏠 Ulaz: 3.000 rsd (imate pristup svakoj od radionica koje će se održati)

Dobro došli ste da istražite, učite i doživite svet lepote na potpuno nov način. Očekujemo vas sa nestrpljenjem da zajedno proslavimo lepotu, negu i sve što čini da se osećamo posebno. Ovaj sajam je vaša prilika da zablistate. 

LINK ZA PRIJAVU:

https://beauty.rs/prijava-za-prvi-in-house-sajam-u-srbiji/

 

 

Proizvodi