Aline Marcadet & Anne Nguyen :
Priča o dve žene

Savršen spoj

Aline Marcadet i Anne Nguien, dve zvezde iza priče o uspehu Anne Semonin Paris. Vlasnica kompanije Aline strastvena je za umetnost i dizajn, dok Anne, direktorka marketinga i razvoja proizvoda, živi i diše kozmetiku. Aline poslovni pristup i oko za estetiku, zajedno sa Anne i njenim naučnim pristupom kozmetici, čine savršen spoj. Upravo zbog kombinovanih iskustava i snaga ovog moćnog dua, Anne Semonin je postala brend za one koji žele da ostvare svoje ciljeve lepote brzo, bez napora i prirodno.

Aline Marcadet, vlasnica kompanije i vizionar

Aline je strastveni putnik i svoje vreme deli između Pariza i Atine, jer veruje da redovno menjanje pejzaža izaziva kreativnost. Aline je diplomirala na prestižnim Ecole du Louvre i Univerzitetu Sorbona i njen radni vek se uvek vrteo oko njenog oka za detalje i strasti za stilom. Njen dugogodišnji rad kao traženi dizajner enterijera je savršen primer za to. Sa snažnim fokusom na estetiku, njen opsežan portfolio projekata za dizajn enterijera svedoči o njenoj duboko ukorenjenoj strasti za lepotom i dizajnom.

Anne Semonin's čarolija

Aline je otkrila inovativne kozmetičke tretmane Anne Semonin tokom boravka u živopisnom Meževu u Francuskoj. Impresionirana prirodnim proizvodima terapije i holističkim pristupom po meri, Aline je brzo usvojila proizvode Anne Semonin i na kraju kupila kompaniju početkom 2000-ih. Kompanija je rasla pod njenim vođstvom, kroz njena ulaganja u visokokvalitetne prirodne aktivne sastojke, inovativne tehnike protiv starenja i održivo pakovanje. Alinina saradnja sa vodećim stručnjacima za kozmetologiju i najluksuznijim hotelima na svetu pomogla je da se Anne Semonin postane prepoznatljiv brend – onaj koji koriste i vole kupci koji tragaju za vrhunskim iskustvom lepote širom sveta.

Strast za savršenstvom

Kao vlasnica kompanije, Aline Marcadet ima reputaciju besprekorne perfekcioniste: u spa centrima Anne Semonin koriste se samo najmoćniji proizvodi, vešte ruke i efikasni tretmani. Aline ima neverovatno oko za detalje što je takođe evidentno u dizajnu enterijera nekih spa centara. Njen dizajn enterijera savršeno dopunjuje umirujuću atmosferu spa centra kroz elegantne palete boja, meke šeme osvetljenja i elegantne komade nameštaja.

Aline Marcadet je stvorila zavodljivi svet Anne Semonin za one koji traže vrhunsko iskustvo lepote – tretmane koji se vrte oko personalizovane lepote i dugotrajnih rezultata, a klijentima ostavljaju svežu zdravu kožu, blistav sjaj i povećan osećaj blagostanja.

Pored svojih brojnih profesionalnih obaveza, Aline posvećuje mnogo svog vremena dobrotvornim organizacijama za decu i dobrotvornim organizacijama posvećenim spasavanju života kroz istraživanje raka.

Anne Nguyen, Marketing and Product Development Director

Anne Nguyen radi zajedno sa Aline od 2004. godine i blista kroz svoju ulogu u razvoju brenda i kreiranju sofisticiranih veganskih formula. Čista lepota i rezultati bez premca su od suštinskog značaja za Anne pristup razvoju proizvoda; Njene formule su napravljene korišćenjem prirodnih sastojaka i pokazuju trajna poboljšanja.

Anne Nguyen je magistrirala marketing na HEC Paris i biohemijski je inženjer. Karijeru je započela kao savetnik za negu kože u parfimeriji na pariskim šik Jelisejskim poljima pre nego što se pridružila marketinškom timu jedne švajcarske kozmetičke kompanije. Tokom svog vremena rada za vrhunski švajcarski brend, Anne je postala fascinirana svetom luksuznih hotelskih spa centara i svoju težnju ka savršenstvu i odličnom oku za detalje u praksi.

Težnja za savršenstvom

Zajednički pristup usredsređen na klijenta i težnja ka izvanrednom su ono što je povezalo Anne i Aline pre nekoliko godina, i to su vrednosti na kojima se ova uspešna kompanija zasniva.
Zajedno, Anne i Aline naporno rade na razvoju brenda Anne Semonin, na razvoju proizvoda i potrebama klijenata koji traže samo najbolje, prirodne proizvode, trenutne rezultate i personalizovanu uslugu.

Kozmetička stručnost i naučno znanje osiguravaju da Anne Semonin klijenti dobijaju celokupan balans uma i tela, u čijoj čaroliji mogu uživati jos dugo nakn tretmana.