Sjaj lica
Kompanija za negu kože sa francuskim korenima, Anne Semonin stvara kozmetičke proizvode po meri od 1985. Kombinujući veganske sastojke sa biotehničkim mešavinama i decenijama stručnosti, proizvodi visokog kvaliteta Anne Semonin obezbeđuju rezultate bez premca.


Ekskluzivna kozmetika Anne Semonin je razvijena u najprestižnijim laboratorijama i nije samo praznik za čula, već je stvorena da pruži značajno poboljšanje kože. Iako su pojedinačno efikasni, rezultati su poboljšani kada se kombinuju proizvodi iz asortimana Anne Semonin. Naši tretmani čine kožu svežijom, mlađom sa poboljšanim blistavim izgledom bez obzira na godine ili tip kože.

Brend nudi svoju stručnost kroz mnoštvo jedinstvenih tretmana za lice i telo. Holistički prostup ima fokus na prirodne lepote i blagostanja, a tretmane izvode dobro obuceni terapeuti u prestižnim spa centruma širom sveta i, naravno, u l'Atelier de Beaute Anne Semonin u Parizu. Od nedavno Anne Semonin proizvodi i tretmani su dostupni i u Srbiji, Makediniji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. 

Inovativna miksologija i proizvodi po meri
Inovacija i miksologija su u srcu filozofije lepote Anne Semonin. Proizvodi kompanije po meri napravljeni su mešanjem prirodnih sastojaka, kao što su eterična ulja, elementi u tragovima, morski i biljni ekstrakti, koji su pažljivo odabrani u saradnji sa najboljim francuskim laboratorijama.
Ne postoje dva ista problema sa kožom i zato svaki klijent zahteva drugačiji pristup. Personalizovani proizvodi Anne Semonin su dizajnirani da ciljaju na specifične potrebe kože (hidratantni, umirujući, protiv starenja, ishrana, itd.). Osim problema sa kožom, postoje i drugi faktori koje kompanija uzima u obzir kada preporučuje svoje proizvode po meri, kao što su klima, hormonska neravnoteža, način života i izbor u ishrani.

Gotovi serumi i intenzivni kompleksi, napravljeni od eteričnih ulja i elemenata u tragovima, kombinovani su sa kremama, maskama i pilingima bogatim aktivnim biotehnološkim sastojcima, biljnim i morskim ekstraktima. Zahvaljujući svojim stručno izbalansiranim dozama, proizvodi deluju nezavisno i zajedno kako bi zaštitili, popravili i poboljšali kožu.Otkrijte koji su proizvodi napravljeni za vašu kožu preko Anne Semonin Beauty Prescription.

A la carte i lepota po meri
Osnivač kompanije Anne Semonin osmislila je koncept spa proizvoda i tretmana po meri u Francuskoj 1980-ih. Njene jedinstvene spa tehnike i proizvode "prepisuju" stručni kozmetičari i isporučuju ih sa velikom pažnjom i pažnjom na detalje. Zahvaljujući dijagnozi kože koju je osmislila Anne Semonin, tretmani za lice stvaraju zaista personalizovano iskustvo – ono koje pruža brze i zapažene rezultate.


Asortiman tretmana Anne Semonin, za telo i lice, kombinuje tradicionalne i inovativne metode.

Iskusni specijalista za spa lepotu, Anne Semonin veruje da većina problema sa kožom zahteva holistička rešenja. Tradicionalni tretmani lepote su poboljšani naprednim metodama (drenaža, krioterapija) i alternativnim tehnikama (akupresura) za vraćanje delikatne ravnoteže kože. A zdrava koža će prirodno izgledati sveže, blistavo i predivno.


Ciljane, inovativne tehnike
Tehnike energetske drenaže i krioterapije zasnovane na rezultatima igraju suštinsku ulogu u ponudi tretmana Anne Semonin.


Tokom energetske drenaže, prepoznatljive tehnike Anne Semonin, kozmetičar nežno stimuliše određene delove lica i tela na drenažu, detoksikaciju, opuštanje i revitalizaciju. Energična tehnika drenaže, čini da klijenti izgledaju godinama mlađe i predivno blistavo.


Krioterapija koristi temperature smrzavanja kako bi poboljšala efekte aktivnih sastojaka, drenirajući toksine, zaglađujući kožu i dajući joj zdrav sjaj. Klijenti odmah primećuju da njihova koža postaje glatkija i izgleda godinama mlađe.


Anne Semonin je brend lepote koji zna tajnu kako da otključa sjaj kože. Savršen je izbor za one koji žele ujednačen ten kože, blistav sjaj, svež i zdrav ten.